De Praktijk

Els Wieles Acupuncturist GorinchemMijn naam is Els Wieles. Ik ben al vele jaren werkzaam als acupuncturist. In eerste instantie heb ik gekozen voor de opleiding fysiotherapie, maar door mijn stagebegeleider is mijn enthousiasme voor acupunctuur gewekt.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan en elk jaar volg ik een aantal nascholingsdagen.

In 1994 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Aanvankelijk aan huis en later in de Anna Blamanstraat in Gorinchem Oost. Sinds 2015 werk ik in het centrum van Gorinchem.
Omdat we geheel onverwacht uit de Smakheul moesten, heb ik voorlopig onderdak gevonden bij de osteopathiepraktijk van Anneke van Sas, Kazerneplein 46.
Inmiddels heb ik ruimte gevonden in de Knipsteeg. Daar zijn we nu hard aan het werk en ik hoop daar vanaf april te gaan werken.

Opleidingen

Mijn stagebegeleider was bezig met de opleiding acupunctuur. Omdat ik daar graag iets meer over wilde weten bracht hij een boekje mee waarin werd uitgelegd wat acupunctuur inhoudt. Tijdens het lezen kreeg ik het meteen het gevoel ‘dít is wat ik wil gaan doen’. Na afronding van de opleiding fysiotherapie ben ik in 1985 begonnen met een vijf jaar durende algemene opleiding, waarin de eerste beginselen van de acupunctuur aan de orde kwamen. Omdat ik daarin een stukje specialisatie miste, heb ik daarna gekozen voor de klassieke opleiding voor acupuncturist. In het vierde en laatste studiejaar ben ik, omdat ik mijn kennis nog verder wilde verdiepen, gestart met de driejarige opleiding Chinese filosofie.
Elk jaar volg ik de verplichte nascholingsdagen.

Heeft u nog vragen?